Beschrijving

Heeft u een tijdelijk thuis nodig tijdens de verbouwing of verhuizing, of in verband met woon-werk afstand? Zoekt u tijdelijke woonruimte voor een medewerker of collega? Suite met woon- en slaapkamer van 36m2 beschikbaar in het oudste hotel van Amersfoort! 

De suite is voorzien van een comfortabel bed en een badkamer met douche, toilet en wastafel, met de daarbij horende artikelen  zoals shampoo, douchegel en bodylotion. U heeft een kledingkast met hang- en leggedeelte tot uw beschikking en voor uw kostbaarheden is een kluis aanwezig. Naast uw bed hangen nachtlampjes en de smart-tv heeft ruim voldoende zenders. Even aan het werk? Op het bureau met stoel vindt u schrijfgerei, een waterkoker en thee faciliteiten.

Er is wekelijkse schoonmaak en wisseling van uw bedlinnen, om de dag een nieuw setje badlinnen, 15% korting op ontbijt, lunch, diner en snacks van de menukaart, gratis Wi-Fi en gratis parkeren.

De kamer is zeer centraal in het land gelegen, nabij de uitvalswegen A1 en A28 en heeft hierdoor een uitermate goede bereikbaarheid. Op steenworp afstand is een bushalte gelegen en na 20 minuten lopen bent u bij het treinstation. Tegenover het hotel ligt het bos genaamd Klein Zwitserland. Heerlijk om te wandelen, hardlopen of bootcampen. Het centrum bevindt zich op een afstand van 15 minuten lopen.

Het verblijf is €1375,- per maand inclusief, de borg is €1375- en er worden eenmalig plaatsingskosten van €265,- berekend.

Kenmerken