Villa Stenia (huis A)

Kamer , Locatie Stenia

Omschrijving

Achterkant van Villa Stenia
Op het Stenia terrein hebben wij het gelijknamige ´Villa Stenia´ in beheer. Deze Gemeentelijk monumentale villa is gebouwd rond 1854 en wordt momenteel bewoond door internationale studenten. De bewoners zijn verdeeld over drie woonlagen met op elke verdieping een gemeenschappelijke badkamer, woonkamer en keuken. Door de gemeenschappelijke indeling van de villa is er veel sociale cohesie tussen de bewoners. Regelmatig wordt er samen gegeten of film gekeken en is er de mogelijkheid om mee te doen aan yogalessen of pingpong toernooitjes. Naast alle gezelligheid helpen de bewoners elkaar ook met de studie of met de algemene dagelijkse levensverrichtingen.
Tuin vanuit Thomashuis

Deze cohesie vindt niet enkel plaats binnen de muren, maar ook tussen Villa Stenia en het Thomashuis, het andere pand wat wij op het terrein in beheer hebben. Tussen Villa Stenia en het Thomashuis is een ruime tuin aanwezig die gekenmerkt wordt door de twee grote beuken, die pontificaal in het midden van het grasveld staan. Hier hebben de bewoners de ruimte om in rust een boekje te lezen, te kijken naar de eekhoorntjes en vogeltjes of met andere bewoners een hapje te eten.
Schrijf je nu in en maak kans op één van deze mooie kamers.

Details

Locatie: Stenia
Kamernummer:
Woonoppervlakte: m2
Huurprijs p/m: € (excl. servicekosten)
Beschikbaar: Nee

Ervaringen van huurders en eigenaren

“We waren opzoek naar een tijdelijke invulling voor onze projecten. Deze projecten zijn in afwachting van vervangende nieuwbouw. Om vernieling, diefstal, kraak en verval te voorkomen dienen de leegstaande panden goed beheerd te worden. We hadden de keuze om voor een traditionele leegstandsbeheerder te kiezen waarbij bovenstaande onderdelen goed gewaarborgd zijn, maar we wilde er financieel niet op achteruit gaan. Om deze reden hebben we voor STENIA BV gekozen. STENIA BV waarborgt bovenstaande onderdelen, maar daar bovenop behaal je tevens rendement op je leegstaande vastgoed en dat terwijl je er geen omkijken naar hebt. Dit was voor ons de hoofdreden om met STENIA BV samen te werken.”

Mooi Zeist B.V.

Alhoewel STENIA een beginnend vastgoedbedrijf is, handelen ze als een ervaren firma. Momenteel huur ik een kamer in villa Stenia te Zeist. Ondanks dat ik de villa deel met andere studenten, zijn er geen huishoudelijke belemmeringen. Alle storingen worden direct opgepakt. Ook de eisen die ik stelde aan de kamer bij de bezichtiging werden allemaal geleverd. Verder is de omgeving mooi, de tuin erg ruim en mijn huisgenoten behulpzaam en begripvol. Kortom: erg tevreden over STENIA als verhuurder!

Eli

When I moved to Utrecht, I rented a room with Stenia. Very happy about that decision! The company deals very professionally with problems or questions I have and helps out wherever possible. I can highly recommend renting with Stenia, making your start in Utrecht an easy and nice experience.

(Vertaald door Google)
Toen ik naar Utrecht verhuisde, huurde ik een kamer bij Stenia. Erg blij met die beslissing! Het bedrijf gaat zeer professioneel om met problemen of vragen die ik heb en helpt waar mogelijk. Ik kan het ten zeerste aanbevelen om bij Stenia te huren, waardoor je start in Utrecht een gemakkelijke en leuke ervaring wordt.

Laila

I am currently renting a room with Stenia. The company is very professional and provides nice accommodation, a feel-good atmosphere, and lovely people. They are enthusiastic about their work and make living here a wonderful experience.

(Vertaald door Google)
Ik huur momenteel een kamer met Stenia. Het bedrijf is zeer professioneel en biedt mooie accommodatie, een feel-good sfeer en lieve mensen. Ze zijn enthousiast over hun werk en maken wonen hier een geweldige ervaring.

Maj-Britt

Advertenties

Thomashuis (huis B)

Op het Stenia terrein hebben wij naast Villa Stenia ook het Thomashuis in beheer. In het Thomashuis wonen, net als in Villa Stenia, internationa...

€ p/m m2