Uw leegstaand vastgoed zorgeloos laten renderen en beveiligen

Stenia is specialist in leegstandsbeheer en tijdelijke verhuur. Stenia voorkomt kraak, vandalisme en verloedering van het pand door het tijdelijk plaatsen van gebruikers. 'In tegenstelling tot traditionele leegstandsbedrijven levert dat via Stenia een mooi rendement op. Wij werken nauw samen met vastgoedontwikkelaars voor het zorgeloos realiseren van transformatieprojecten.

Is uw project in afwachting van sloop, renovatie, herontwikkeling of vervangende nieuwbouw?
STENIA biedt de volgende voordelen:

ZORGELOOS EN KOSTELOOS VAN START MET UW PROJECTONTWIKKELING

Door onze expertise kunnen wij u kosteloos en volledig ontzorgen in het voorbereidingstraject van de ontwikkeling.

DOOR TIJDELIJK GEBRUIK DIRECT RENDEMENT

Door uw leegstaande pand tijdelijk te laten gebruiken, ontvangt u niet alleen financieel maar ook maatschappelijk rendement.

KOSTENLOZE ONTZORGING KLEIN ONDERHOUD

STENIA neemt de kosten voor klein onderhoud voor eigen rekening. Zo maakt u dus amper kosten en heeft u geen omkijken meer naar uw vastgoed.

FLEXIBELE OVEREENKOMSTEN

STENIA werkt met flexibele bruikleenovereenkomsten. Daardoor kunt u binnen een korte tijd weer de beschikking hebben over uw vastgoed.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 085-0606508.

testimonials

Mooi Zeist B.V.

Om vernieling, diefstal, kraak en verval te voorkomen hadden we de keuze om voor een traditionele leegstandsbeheerder te kiezen waarbij deze aspecten goed gewaarborgd zijn, maar we wilde er financieel niet op achteruit gaan. Om deze reden hebben we voor STENIA BV gekozen. STENIA waarborgt deze onderdelen, maar daar bovenop behaal je rendement op je leegstaande vastgoed. En dat terwijl je er geen omkijken naar hebt. Dit was voor ons de hoofdreden om met STENIA samen te werken.

Eli, huurder

Alhoewel STENIA een jong vastgoedbedrijf is, handelen ze als een ervaren firma. Momenteel huur ik een kamer in villa Stenia te Zeist. Ondanks dat ik de villa deel met andere studenten, zijn er geen huishoudelijke belemmeringen. Alle storingen worden direct opgepakt. Ook de eisen die ik stelde aan de kamer bij de bezichtiging werden allemaal geleverd. Kortom: erg tevreden over STENIA als verhuurder!

bekijk de film

Leven in leegstand, hoe ziet dat eruit?